Projecten

Vraag nu een offerte aan voor jouw wellness project

Ontdek hier onze state-of-the-art wellnessprojecten

Bekijk hieronder onze recente installaties voor professioneel gebruik

Heb je een openbaar of semi-openbaar wellnesscomplex of ben je van plan er één te openen ben je bij Alpha Wellness Sensations op de juiste plek. We hebben we al jarenlang ervaring met het bouwen van kleine state-of-the-art wellness-boetieks tot grote openbare wellness-projecten in hotels, sportclubs, waterparken en wellness-resorts.

Samen met de klant gaan we op zoek naar de mooiste materialen om vervolgens originele concepten te creëren. Bekijk hieronder onze laatste wellness-realisaties

Alle categorieën
hamam
infrared
outdoor
sauna
h2o-experience-shower
custom-made
frozen-ice
salt-cave

Wellness voor professioneel en zakelijk gebruik

Ben je de eigenaar van een wellnesscenter, hotel of B&B en wil jij je klanten de luxe van sauna, infraroodcabine of stoombad aanbieden? Ook voor professionele inrichtingen kan bij Alpha Wellness Sensations terecht. Dankzij onze vele jaren ervaring weten we aan welke vereiste professionele wellness complexen moeten voldoen.

Omdat de afmetingen voor professionele installaties vaak ruimer zijn dan die voor standaard cabines, wordt er meestal voor maatwerk gekozen. En dat is nu net een van onze specialiteiten. Laat een 3D-tekening maken van je plannen door onze designers zodat je precies weet hoe jouw welness eruit zal zien. Lees meer over 3D en maatwerk.

Maar ook de kwalitatieve houtsoorten zijn erg belangrijk voor wellness installaties die veelvuldig en intensief gebruikt worden, daarom werken we bij Alpha Wellness Sensations alleen met hoogwaardige en duurzame materialen zoals Hemlock hout. Ontdek onze verschillende modellen en afwerkingsmogelijkheden.

Tevreden klanten zijn het beste bewijs voor de kwaliteit van onze modellen, productseries en ons maatwerk. We zijn heel trots dat duizenden resorts, fitnesscentra, zwemparadijzen en particulieren kozen voor ons vakmanschap. En dat wereldwijd.

Jammer genoeg kunnen niet al deze projecten op onze website worden weergegeven. Maak daarom een afspraak en laat je verassen door de fascinerende wellness wereld van Alpha Wellness Sensations.